Een afspraak aanmaken

We raden aan om een werkschema in te stellen in de agenda.  zie ook: Een werkschema instellen
In de agenda verschijnen er dan slots.

Wanneer men op een slot klikt dan worden alle eigenschappen van het slot overgenomen in de afspraken ballon, waaronder de locatie, het afspraaktype en de duurtijd.
Een afspraak maken buiten het slotschema is ook mogelijk door in de agenda op het gewenste moment te klikken.
Wanneer men klikt op een slot of in agenda dan verschijnt de afspraakballon.

In het veld [Patiënt zoeken of titel ingeven] zoek je een patiënt via naam, geboortedatum of telefoonnummer.
Indien de patiënt nog niet bestaat maak je die aan via de knop [Nieuwe patiënt]. Deze patiënt wordt dan meteen gekoppeld aan de afspraak. Als de patiënt vast is gepind dan link je de patiënt via [Linken van vastgepind].

Meer informatie rond het vastpinnen van een patiënt vind je in dit artikel terug: Een patiënt vastpinnen
Indien je geen patiënt wilt linken met de afspraak type je de vrije tekst in het veld zonder een patiënt te selecteren.
Met de knop stel je de herhaling voor de afspraak in. Dit artikel geeft meer informatie rond het instellen van een herhalende afspraak: Afspraak herhaling aanmaken/verwijderen

Voeg via [Notitie toevoegen] een opmerking toe indien nodig. Wanneer alle gegevens zijn ingevuld klik je op [Afspraak aanmaken].