Een patiënt vastpinnen

Het vastpinnen van een patiënt zorgt ervoor dat je snel en makkelijk de contactinformatie, vlaggen en opkomende afspraken ziet. Het is ook mogelijk om vanuit een vastgepinde patiënt snel de patiëntgegevens te wijzigen of het patiënt dossier te openen.

Het vastpinnen van een patiënt doe je door op de pin (duimspijker) knop te klikken. Je vindt deze knop op verschillende plaatsen terug.

In de afsprakenballon:

Bij de patiëntgegevens:

In het patiëntdossier:

Na het vastpinnen van de patiënt verschijnt de foto van de betreffende patiënt aan de rechterkant van het scherm.

Klik op de foto om snel de contactinformatie, vlaggen of opkomende afspraken te zien.

De opkomende afspraken van de vastgepinde patiënt raadpleeg je door op het kalender-icoon te klikken.

Tip: Bekijk het artikel Opkomende afspraken mailen om de opkomende afspraken naar de patiënt te mailen.