Multi behandeling factuur maken

Multi-behandeling factuur maken

Meerdere behandelingen op een factuur plaatsen is mogelijk vanuit de rapportage of vanuit het patient dossier.
Indien men meerdere behandelingen voor dezelfde patiënt wenst te maken, is dit het makkelijkst vanuit het patiëntdossier van de desbetreffende patiënt.

Multi behandelingen factuur vanuit het patiëntdossier

Open het patiëntdossier en ga naar  [€ Financiën].

In de financiën sectie klik je bovenaan op [Alle rekeningen] in de dropdown menu kies je  [Niet gefactureerde behandelingen].

In de lijst van de niet gefactureerde behandelingen selecteer je de behandelingen die je op een factuur wenst.
Bovenaan de lijst verschijnt de knop  [Maak factuur]. Door hierop te klikken opent het "Maak factuur" paneel.

Hier krijg je een overzichtvan de geselecteerde behandelingen en maak je de factuur door op [Aanmaken & e-mailen] te klikken.

Multi behandelingen factuur maken voor verschillende patiënten

Een multi-behandeling factuur maken voor verschillende patiënten kan enkel uit de rapportage sectie.

Je opent de rapportage sectie door op volgende knop te klikken  in de linker navigatie balk.

In de rapporten ga je naar de [niet-gefactureerde] behandelingen.

Deze lijst kan je eventueel nog filteren.
Vink de behandelingen aan die op dezelfde factuur moeten komen door op [Maak factuur] te klikken.

Het paneel om de factuur aan te maken verschijnt. Indien je behandelingen van verschillende patiënten hebt geselecteerd is het nog nodig een ontvanger van de rekening te selecteren via het dropdown-menu.

Hierna kan je de factuur [Aanmaken & e-mailen].