Een periode aanmaken

Een periode aanmaken bij een nieuw voorschrift

Klik op [Maak voorschrift] in het EKD. Meer uitleg over Een voorschrift aanmaken

Vul de gegevens van het voorschrift in. Klik op de balk boven [Periode *] en klik op [+ Nieuwe periode].

Een periode aanmaken vanuit het EKD

Voor de registratie van de behandeling moet de periode aan een voorschrift gekoppeld zijn. Bij de aanmaak van het voorschrift selecteer je de reeds aangemaakte periode om dit te koppelen. Dit artikel geeft meer informatie rond de aanmaak van het voorschrift: Een voorschrift aanmaken
Klik rechtsboven op [+] om een nieuwe periode aan te maken.

Vul hier de categorie, lokalisatie en pathologie in. De startdatum wordt standaard op vandaag gezet, klik op de begindatum om dit te wijzigen indien nodig. De einddatum wordt automatisch aangepast.
De intake- of bilan code wordt standaard automatisch toegevoegd, vink dit uit indien je dit niet wenst.
Vul de gegevens onder Ongeval en Goedkeuring aan indien toepasselijk en klik onderin op [Aanmaken].
Het invullen van de gegevens bij een ongeval en het aanmaken van een goedkeuringsdocument wordt in deze artikels uitgelegd: