Een voorschrift aanmaken

Ga naar het patiƫntendossier > EKD
Klik op de [+]-knop om een voorschrift aan te maken.

Vul de details van het voorschrift in.
De voorschriftdatum, het maximaal aantal toegestane behandelingen, de episode en de periode zijn velden verplicht om in te vullen.
Wens je nog een verschillende episode of periode te linken aan het voorschrift, klik dan op de bijbehorende balk en selecteer een andere optie of maak een nieuwe periode of voorschrift aan.

Onder de sectie Diagnose vul je optioneel de velden datum diagnose, datum medische zorg, medische zorg, lokalisatie, medische diagnose en aard van de zorg in.
Volgens de homologatiecriteria heeft Crossuite de mogelijkheid om internationaal erkende codes te linken aan de Medische diagnose en Aard van de zorg. Dit zal in de toekomst bij het digitaal voorschrift meer worden gebruikt.

Toevoegen voorschrijvende arts

De voorschrijvende arts geef je in onder de sectie Zorgteam via de knop [Link voorschrijvende arts].

Hier krijg je verschillende opties om de arts toe te voegen. Meer info over de verscheidene manieren om de zorgverlener toe te voegen vind je in het artikel Een zorgverlener opzoeken.

De datum en nummer van het eerste getuigschrift vul je optioneel in onder de sectie Eerste Getuigschrift.

Klik op
[Aanmaken].