Een zorgverlener opzoeken

Er zijn 4 verschillende categorieën om een zorgverlener in te zoeken binnen Crossuite.
De categorie [Contacten van de patiëntzoekt de zorgverlener binnen de namen die onder de Contacten van de patiënt in kwestie staan.
Hoe je de zorgverlener toevoegt of aanmaakt binnen de contacten van de patiënt lees je in het artikel Een contact toevoegen.
De categorie [Gebruikt binnen praktijkzoekt naar alle zorgverleners die minstens 1 keer staan ingegeven bij een patiënt binnen de praktijk.
[Aangemaakt door de praktijkzoekt naar de zorgverleners die door een therapeut binnen de praktijk zelf handmatig zijn aangemaakt, en dus niet komen vanuit de zorgteam databank.
Via de laatste categorie [Crossuite zorgteam databankkrijg je resultaten van zorgverleners binnen de databank met alle geregistreerde dokter-contacten uit België.

Wanneer je de juiste zorgverlener hebt geselecteerd klik je op [Toevoegen].