Een aanvraag/kennisgevingsdocument maken vanuit de periode

Het aanmaken van een document is enkel mogelijk na het aanmaken van de periode. Volg dit artikel om een nieuwe periode aan te maken: Een periode aanmaken
Klik in het EKD op [Wijzig periode].

Ga naar de sectie 'Goedkeuring'. Klik hier op [+ Goedkeuringsdocument aanmaken]. Selecteer hier het documentsjabloon. Klik op [+ Maak PDF-document].

Het document wordt toegevoegd aan de periode. Klik op het document om dit te downloaden.