Afsprakenrapportage

Beheer al je afspraken via deze rapportage zowel in het verleden als in de toekomst

Het afsprakenrapport is beschikbaar in de algemene rapportage of in het patiëntdossier:
  1. Algemene rapportage
    1. klik op het   icoontje in de zijbalk, onder de categorie [Afspraken], klik je op  [Alle afspraken]
  2. Rapportage binnen het patiëntdossier
    1. Open het patiëntdossier  > Ga naar [Financiën]Klik boven op [Alle rekeningen] en daarna op  [Alle afspraken].

Standaard wordt het rapport geopend met alle afspraken van de huidige dag.
Vanuit het rapport gaat men door op het  icoontje rechtstreeks naar de afspraak in de agenda. Het  icoontje opent de details van de patiënt gelinkt aan de afspraak.

In het afsprakenrapport beheer je de financiën van een afspraak door op het [ ⋮ ] icoontje te klikken. Hierna klik je [Open financieel paneel]
Hieruit beheer je de financiën van een afspraak. Meer informatie over het financiën paneel vind je hier: Een factuur aanmaken
Hint! De financiën beheren uit het afsprakenrapport is een handige functie voor gebruiker met het pakket Schedule om hun financieel overzicht te behouden.

Filteren met geavanceerd zoeken

Filter in het afsprakenrapport op afspraken met de knop [Geavanceerd zoeken] rechtsboven.

Belangrijke filters

1. Status gekoppelde behandeling
    1. Met deze zoekfunctie filter je snel de afspraken waar reeds een behandeling en omgekeerd.
  1. Bron
    1. Met de bron maak je een onderscheid tussen afspraken ingepland door de behandelaar en door online boekingen.
  1. Webboeking status
    1. Om te zoeken naar boekingen die nog niet bevestigd zijn of enkel bevestigde boekingen filter je op Webboeking status.

1. Periode
    1. De periode is de eerste en belangrijkste filter. Hiermee kies je tussen welke datums je gegevens wil ophalen.
Een prognoserapport is een  rapport met een aangepaste periode in de toekomst. Kies bij periode [aangepast] (onderste optie) en selecteer de toekomstige periode

1. Gebruikers/teams/locaties
    1. Met de filter voor gebruikers en locaties kan je gegevens uitdraaien per collega, locatie of voor een groep collega's en locaties.

Samenvatting van het rapport

Je kan rechts de samenvatting openen met volgende knoppen. Hier heb je meerdere opties voor de samenvattingen.
De opties zijn:
  1. Totaal
  2. Per collega
  3. Per locatie
  4. Per betaalmethode
  5. Per product/behandeling
  6. Per code

De samenvatting toont zich rechts en hier vind je een optelling van alle gegevens terug.

De samenvatting van het rapport toont enkel als [Geavanceerd zoeken] gesloten is.
Dit overzicht sluit met het kruisje of met de knop [Geavanceerd zoeken].

Algemene functies

Het afsprakenrapport exporteren.

Exporteer het afsprakenrapport met de knop [Export rapport] rechtsboven.

Pas hier de bestandsnaam aan zoals gewenst.

Kies vervolgens of je de samenvatting wil weergeven of niet in Excel.
De samenvatting geeft je een overzicht in een nieuw tablad binnen excel met alle opgetelde waarden per collega, locatie en anderen.
Als laatste bepaal je welke patiëntgegevens je wil weergeven in de Excel.
Maak nu het bestand aan met de knop [Exporteren naar Excel].

In de excel zullen alle kolommen komen op dezelfde wijze als in het overzicht ingesteld.

Rapport weergave aanpassen.

Wens je minder of meer kolommen in je rapport. Maak je eigen weergave. Lees hier hoe je dit doet: Weergave van je rapportage instellen/aanpassen

Zoeken/sorteren in het rapport.

Om te zoeken naar specifieke waarden in het rapport gebruik je de zoekbalk rechtsboven.

Om te sorteren volgens een bepaalde kolom op klik je op de naam van de  kolom
Het pijltje naast de kolom duidt aan of deze oplopend of aflopend weergegeven wordt.