Weergave van je rapportage instellen/aanpassen

De rapporten in je rapportage zijn volledig in te stellen naar je eigen wensen. Stel verschillende weergaves in en selecteer welke standaard moet openen.
Een export van een rapport wordt altijd geƫxporteerd zoals het weergegeven wordt op dat moment
Om zichten/weergave te wijzigen en/of in te stellen open je de rapporten pagina met de knop   aan de linkerkant van het scherm.
Per type rapport kunnen weergave ingesteld worden. (Weergave voor behandelingen, voor facturen, voor betalingen, ...)

Tabelweergave aanpassen

Open een bestaand rapport.
Klik rechts bovenaan op het drop down menu. Hier zie je alle vooringestelde tabel weergave opties en kies je welke weergegeven moet worden.
Om een eigen tabelweergave te maken klik je op [Kolommen beheren].
De op voorhand ingestelde sjablonen zullen nu worden weergegeven.

Eigen weergave aanmaken

Klik op het [+] icoon om zelf een nieuwe waargave aan te maken.
of
klik op om een bestaande weergave aan te passen
of
Klik op  om een bestaande weergave te kopiĆ«ren, en deze hierna aan te passen.

(Een weergave verwijderen doe je met het prullenmand icoontje.)

Geef een naam aan de weergave en kies of deze enkel voor uzelf of voor iedereen in de praktijk beschikbaar is.

Selecteer onder [Beschikbare kolommen] de gegevens die weergegeven moeten worden door op de [+] te klikken bij de gewenste opties.
Deze kolommen verschijnen dan onder de sectie [geselecteerde kolommen].

Nu al de gewenste kolommen geselecteerd zijn kies je de standaard sorteringsvolgorde van het rapport.

Klik op en versleep de kolommen om de volgorde van de kolommen aan te passen.
Klik op [opslaan] nadat de weergave is ingesteld.

Hierna verschijnt de weergave in de lijst met de andere ingestelde weergaven.

Standaard weergave kiezen

Door op te klikken en te verslepen wijzig je de volgorde van de weergave.
De weergave helemaal bovenaan is de weergave die standaard wordt geopend.