Formulier delen met een patiënt

Formulieren delen met patiënten is enkel mogelijk binnen het [Clever] pakket. Meer info omtrent de verschillende pakketten vind je HIER terug.

Je kan zoveel formulieren delen met de patient als je wenst. Eenzelfde formulier kan je ook meerdere malen delen bv een evolutie vragenlijst

Alvorens je een formulier kan delen met een patiënt moet het formulier deelbaar gemaakt worden. Dit doe je door eerst te navigeren naar [Instellingen] > [EPD] > [Formulieren bibliotheek].
Hier kan je ofwel een bestaand formulier wijzigen via het icoon of een nieuw formulier aanmaken via het  icoon.

Vervolgens vink je het onderdeel [Deelbaar met patiënt] aan en klik je onderaan rechts op [Opslaan].

Nu het formulier gedeeld kan worden met de patiënt kan je naar het betreffende patiëntendossier navigeren om dit te delen.
Ga binnen het patiëntendossier rechts naar [Gedeelde formulieren] en klik op [Formulier delen].

Selecteer bij [Te delen formulieren] de formulier(en) die je wilt delen met de patiënt.
Selecteer bij [Selecteer e-mail sjabloon] het mailsjabloon dat je wil gebruiken om de uitnodigingsmail voor het invullen van het formulier te verzenden.
Via de knop [Voorbeeld] zie je alvorens de mail verzonden wordt een voorbeeld van hoe de mail eruit ziet en kan je indien gewenst nog wijzigingen doorvoeren.
Via de knop [Share forms] verstuur je de mail naar de patiënt.
Vervolgens krijg je een bevestiging dat het formulier gedeeld is. Via de knop [Share form] kan je een nieuw formulier delen.

Via het -icoon kan je een voorvertoning van het formulier bekijken. Via de -knop kan je het formulier verwijderen zodat de patiënt het niet meer online kan invullen.

De patiënt krijgt de mail om het formulier in te vullen aan in zijn/haar mailbox en klikt op de knop [Toegang tot uw vragenlijst verkijgt u door hier te klikken].

Vervolgens kan het formulier ingevuld worden. Wanneer de patiënt klaar is klikt deze onderaan op de blauwe knop [Indienen].

Binnen het patiëntendossier krijg je een melding dat een formulier is ingevuld door het rode cijfer links bij [EPD]. Dit cijfer geeft aan hoeveel formulieren er zijn ingevuld door de patiënt.
Ook rechts kan je aan het rode bolletje bij [Gedeelde formulieren] zien dat er één of meerdere formulieren zijn ingevuld. Klik op de knop [Gedeelde ormulieren].

Onder [Status] kan je aflezen of het formulier al dan niet is ingevuld. Via het -icoon kan je een voorvertoning van het formulier oproepen.

Hier kan je nalezen of alles correct is ingevuld.

Indien alles correct is ingevuld kan je via het -icoon het formulier linken aan het betreffende onderdeel binnen het patiëntendossier.
Via de knop [Verwijderen] verwijder je het formulier en kan je indien gewenst een nieuw formulier linken.

Eens je het formulier gelinkt hebt aan de huidige episode/medische voorgeschiedenis/behandeling dan kan je dit binnen het betreffende onderdeel bekijken en is het proces volledig afgerond.