Standaard formulier instellen

Een standaard formulier of protocol is een formulier dat automatisch toegevoegd wordt aan het EPD wanneer je een nieuwe behandeling, episode of medische historie (bij aanmaak van een nieuwe patiƫnt) aanmaakt.

Ga via [Instellingen] naar [EPD].

Klik op [Episode], [Chronologie behandeling] of [Medische historie] om een standaard formulier in te stellen.

Is er reeds een formulier ingesteld dan zie je dat de de titel van het formulier weergegeven wordt.
Om het formulier te wijzigen klik je op het [Geselecteerde standaardformulier]. Wil je geen standaard formulier instellen, klik dan op de [X] knop.

Nadat je op het geselecteerde standaard formulier klikt opent een lijst met de mogelijke formulieren om in te stellen.
Kies het gewenste formulier en bevestig je je keuze door op de knop te klikken.

Is er nog geen standaardformulier ingesteld, klik dan op [Selecteer formulier] om eveneens de lijst van beschikbare formulieren te zien. Je selecteert het gewenste formulier op dezelfde manier.