Manueel een extra slot aanmaken, verplaatsen of verwijderen

Wil je een eenmalige wijziging in je slotschema aanbrengen, dan doe je dat op onderstaande manier.
Voor permante wijzigingen aan het werkschema verwijzen we naar: Een werkschema instellen

Manueel een slot aanmaken

Klik op de plaats in je agenda waar je eenmalig een extra slot wil toevoegen. Selecteer bovenaan de afsprakenballon [Slot].

Selecteer de gewenste details van het nieuwe slot: de locatie, kamer, collega en welke behandeltypes geboekt mogen worden.
De details van het slot wijzig je door deze aan te klikken en de gewenste keuzes uit het uitklapmenu te selecteren.
Pas de duurtijd van het slot aan naar de gewenste duur.

Let op: selecteer je meerdere behandeltypes voor je slot, dan moet je bijkomend het standaard afspraaktype nog selecteren.

Klik tot slot op [Aanmaken Slot].

Slot verplaatsen

Een slot verplaatsen doe je door het slot te verslepen naar een andere plaats in je slot schema.
Een andere manier om een slot te verplaatsen is door het betreffende slot aan te klikken en naar de tab [Slot] te gaan.
Klik op [Verplaatsen].

Vervolgens navigeer je door je agenda en klik je op het gewenste tijdstip waarnaar je het slot wil verplaatsen.
Bevestig dat je het slot wil verplaatsen naar het betreffende tijdstip.

Slot verwijderen

Om een slot eenmalig uit je agenda te verwijderen, klik je het betreffende slot aan in je agenda.
Klik vervolgens bovenaan de afsprakenballon op [Slot] en klik op de prullenmand om het slot te verwijderen.