Financiële administratie op afsprakenniveau [Schedule-Pakket]

Financiële administratie op afsprakenniveau [Schedule-Pakket]

Financiële administratie op afsprakenniveau [Schedule-Pakket]

De financiële administratie op afsprakenniveau is enkel voor gebruikers met een Schedule-pakket

Via de afspraak uit de agenda is het mogelijk om meteen de financiële administratie te regelen. Dit betekent dat je betalingen, inclusief online betalingen en facturatie, direct via de afspraak kan afhandelen.

Klik op een afspraak. Om te navigeren naar de afspraak zoek je de afspraak op via de vastgepinde patiënt of het afsprakenrapport.
Meer informatie over het afspraken rapport: Afsprakenrapportage

In de afsprakenballon wordt een onbetaaldbedrag getoond met een rode bol.
  1. Groene bol = afspraak volledig betaald.
  2. Gele bol = afspraak gedeeltelijk betaald.
  3. Rode bol = afspraak volledig onbetaald.

Om een betaling toe te voegen klik je op het onbetaalde bedrag  of op [Betaling toevoegen] > [Registreer betaling].
Wil je een online betaalverzoek sturen, klik dan verder op [Online betaling].
Meer informatie over de online betalingen: Online betaling van een behandeling of factuur.

Klik op [Bekijk financiën] of [Maak factuur] om een factuur aan te maken en te verzenden.

Klik hier voor meer informatie over het financieel paneel.