Een periode beheren/bewerken

Om een nieuwe periode aan te maken verwijzen we naar dit artikel Een periode aanmaken

Ga naar het EKD van de patiƫnt. Klik hier op [] Wijzig periode om de bestaande periode te wijzigen.

Wijzig hier de nodige gegevens. Wijzigingen worden automatisch opgeslagen (zie melding rechtsboven). Klik onderin op [Sluiten] eens de periode correct is ingesteld.
Let op de velden met een rode ster, deze moeten verplicht ingevuld worden.