Een nieuwe collega toevoegen aan mijn prakijk

Klik onderaan links op [Mijn account]. Klik vervolgens op de knop [Collega's]. Rechts zie je een weergave van alle collega's die momenteel in de praktijk aanwezig zijn. Indien je een nieuwe collega wil toevoegen aan de praktijk klik je bovenaan rechts op de knop [Nieuwe collega uitnodigen]

Vul de nodige gegevens in van de nieuwe collega en klik op [Collega's uitnodigen en toevoegen].

De betreffende collega wordt nu weergegeven binnen de lijst met collega's en heeft de status [Uitgenodigd]. De nieuwe collega krijgt nu een mail met instructies om zijn/haar account te activeren. Van zodra dit gebeurd is wijzigt de status naar [Actief].

Aangezien het abonnement gewijzigd is dient er nog een extra stap te gebeuren. Ga links naar [Abonnement] of klik bovenaan rechts op de pop up [Zie hangende wijzigingen].

De abonnementspagina toont nu wijzigingen die bezig zijn.

Indien de gegevens kloppen klik je op de groene knop [Bevestigen].

Controleer of de gegevens kloppen en vul aan waar nodig. Indien alles correct is klik je op de groene knop [Bevestigen en betalen] om het proces af te ronden.