Abonnement activeren / wijzigen

Abonnement activeren / wijzigen

Een pakket toevoegen of wijzigen

Klik binnen het overzicht van de huidige plannen op [Wijzig plan] om dit te wijzigen of klik onderin naast het gewenste pakket op [Activeer] om een nieuw abonnement toe te voegen.


Abonnement up- of downgraden met features

Voor bepaalde abonnementen zijn er verschillende pakketten beschikbaar, deze worden bovenaan getoond. Selecteer hier het gewenste pakket. 

Gebruikers wijzigen

Onderaan wijzig je de gebruikers. Voeg nieuwe gebruikers toe via [Nieuwe gebruiker uitnodigen] of voeg reeds bestaande gebruikers toe via [Bestaande gebruiker toevoegen]. Een collega tijdelijk op inactief plaatsen doe je door op de pauze knop te klikken [||]. Een collega uit het plan verwijderen doe je met de [X] knop. Klik onderaan op [Wijzigingen opslaan] om de wijzigingen door te voeren of klik op [X Wijzigingen weggooien] om de bewerkingen te annuleren.

Het abonnement activeren

Klik bovenin op [Abonneer je nu] om het check out paneel te openen. De wijzigingen onder Actieve abonnementen worden na de bevestiging en de betaling definitief doorgevoerd, de gegevens van de samenvatting worden in dit paneel rechts samengevat.



Bij bestaande abonnementen worden de wijzigingen bovenin weergegeven, klik in dit geval op [Bevestigen].



Controleer of de betaalmethode, de praktijk- en facturatie gegevens kloppen en vul aan waar nodig. Indien alles correct is klik je op de knop [Bevestigen en betalen] om het proces af te ronden.