Facturen in bulk verzenden

Het aantal mails die je in een keer kan versturen is afhankelijk van je mailprovider. We raden aan nooit meer dan 30 emails (facturen) tegelijkertijd te versturen tenzij je zeker weet dat je mailprovider dit toelaat. Check bij je mailprovider op limieten SMTP.

Klik op het [€]-teken om de financiële rapportage te openen.

Open de lijst van facturen door te klikken op [Alle rekeningen].

Een bulkmail verzenden

Selecteer in het overzicht de gewenste facturen aan de hand van de vinkjes, en klik op [Email verzenden].

Selecteer het mailsjabloon, en klik op [Verzenden].

Hoe je een nieuw mailsjabloon aanmaakt lees je in het artikel Een mailsjabloon aanmaken met de editor.