Afspraakstatussen gebruiken

Meer info over hoe je afspraakstatussen instelt, vind je in dit artikel Afspraakstatussen aanmaken en instellen
Je kan de afspraakstatus zelf instellen of automatisch laten bepalen.

Afspraakstatus manueel instellen

De afspraakstatus manueel instellen doe je door de afsprakenballon te openen en vervolgens bij de gewenste status te kiezen.

Afspraakstatus geautomatiseerd instellen

Je kan de afspraakstatus ook geautomatiseerd instellen. Zo kan je bij een bepaalde actie de gewenste afspraakstatus laten uitvoeren.
De beschikbare acties staan opgelijst onder [Procesautomatisering].
Selecteer ten slotte welke status je wilt laten uitvoeren bij welke actie.