Afspraakstatussen aanmaken en instellen

Afspraakstatussen aanmaken of wijzigen

Afspraakstatussen maken het mogelijk om de praktijkprocessen binnen de agenda te visualiseren. Er zijn 4 standaard statussen beschikbaar, maar je kan deze wijzigen of nieuwe aanmaken.
Ga naar [instellingen] > [Agenda] > [Afspraken] > [Afspraakstatus].

Er zijn standaard altijd 4 afspraakstatussen aanwezig. Je kan de naam een kleur hiervan zelf bepalen.
Een afspraakstatus verbergen doe je door te klikken op het oogje .
Wil je liever helemaal niet met afspraakstatussen werken dan vink je [Afspraakstatussen inschakelen] uit.

Een extra status aanmaken doe je door in het onderste vak de gewenste naam + kleur in te vullen. Klik vervolgens op de  .

De volgorde wijzig je door op het verplaats-icoon  te klikken en los te laten waar je deze wilt neerzetten.
Een status verwijderen doe je met het prullenmand-icoon. Je kan enkel statussen verwijderen die je zelf hebt aangemaakt.
Systeemstatussen kunnen niet verwijderd worden, enkel verborgen (via het oogje ).