Voettekst / mailfooter instellen

Voettekst/mailfooter instellen

Aan elk mailadres dat je binnen Crossuite gebruikt kan je een op maat gemaakte voettekst/emailfooter linken. Dit is een gepersonaliseerd tekstblok dat automatisch wordt toegevoegd aan de onderkant van elk e-mailbericht dat je vanuit Crossuite verstuurt. Meestal worden de praktijkgegevens en het praktijklogo in de footer geplaatst.

Ga via [Instellingen] naar [Communicatie][E-mailadres instellen]. Klik hier bij het mailadres waarvan je de voettekst wil instellen op de [wijzigen] knop.

Ga vervolgens naar [stap 3: Voettekst]. Klik onderaan op [Wijzigen] om deze in te stellen.
Indien je de footer niet wenst te gebruiken vink je de checkbox [Voettekst gebruiken wanneer je dit e-mailadres gebruikt?] uit.

Breng binnen de teksteditor de gewenste wijzigingen aan.

Om op te slaan klik je bovenaan op de [X] om te sluiten of op [Volgende stap] om het stappenplan af te ronden.