Vlaggen gebruiken

Vlaggen worden in de agenda en in het patiëntdossier gebruikt om informatie in één oogopslag terug te vinden.

Ga naar [Instellingen] -> [Patiënt] -> [Vlag categoriëen]. Maak hier een nieuwe categorie aan met de [+] knop of wijzig een bestaande categorie met .

Selecteer hier de naam en de kleur van de vlag en klik op [Opslaan] om dit te wijzigen.

Een vlag toevoegen vanuit de patiëntgegevens of vanuit het patiëntdossier.

Klik onderin de samengevatte patiëntgegevens op [Vlaggen toevoegen] en volg de stappen. Klik in het patiëntdossier op het vlag icoon onder Financiën en klik op [Vlaggen toevoegen].

Selecteer de categorie en voeg een opmerking toe indien toepasselijk. Klik op [Opslaan] om de vlag toe te voegen.

Een vlag toevoegen vanuit de afspraak

Klik in de agenda op de afspraak. Klik hier op om de vlaggen te tonen. Vlag categoriëen met de 'Vlag tonen in de agenda' optie worden naast de afspraak getoond. De kleur van de categorie wordt links van de vlag getoond.

De NNA Vlag (Niet Nagekomen Afspraak) in de afspraak wordt gebruikt om afwezigheden bij te houden. Klik op [NNA] en voeg een opmerking toe. De datum van de afspraak wordt aan deze vlag toegevoegd en een 'NNA' icoon wordt linksonder in de afspraak toegevoegd.