Stripe - Online betalingen activeren

Via de deze module kan je je facturen, behandelingen of afspraken online laten betalen. Verschillende betaalmethodes zijn mogelijk en te activeren via het stripe-netwerk via IDeal, Bancontact, Visa, etc. De betaalstatus wordt rechtstreeks doorgezet naar Crossuite. Zo verloopt je administratie nagenoeg volledig automatisch.
Als Crossuite rekenen we geen kosten aan voor deze module. Stripe rekent per transactie wel een kost aan. Dit is de enige kost die gepaard gaat met het online laten betalen van je facturen.
Crossuite biedt geen ondersteuning voor Stripe platform zelf, voor vragen contacteer je rechtstreeks Stripe.

Ga naar [Mijn account] > [Integrates] > [Praktijk integraties] en klik bij de Stripe integratie op de knop [Activeer].

Maak een account aan bij Stripe door de stappen binnen de wizard af te ronden. Indien je reeds een Stripe account hebt dan vul je hier het mailadres in dat je gebruikt hebt om de Stripe account aan te maken.

Wanneer je succesvol bent ingelogd verschijnt er bovenaan een groene boodschap [Actief]. Dit betekent dat je Stripe account geactiveerd is.
[Jouw saldo] geeft weer wat er nog op je rekening staat van Stripe.
[Wachten] geeft weer wat er wordt overgeschreven naar je bankrekening.
Via de knop [Dashboard] ga je naar de homepagina van je Stripeaccount op de website van Stripe. Hier beheer je de verdere instellingen betreffende je Stripe account.