Standaard mailsjabloon voor de facturatie en online betalingen instellen

Standaard mailsjabloon voor de facturatie en online betalingen instellen

Standaard mailsjabloon voor de facturatie en online betalingen instellen

Op deze manier stel je een standaard mailsjabloon voor het verzenden van facturen en online betaalverzoeken in. Deze instelling beïnvloedt alle collega's in de praktijk.  Meer info over mailsjablonen Aanmaken en wijzigen van een e-mailsjabloon voor facturatie/nota’s
Ga via [instellingen] > [financiën] > [facturatie] naar [print & mail].

Selecteer voor elke taal het gewenste e-mailsjabloon om als standaard in te stellen bij het verzenden van een factuur. Wens je voor een taal geen email in te stellen, selecteer dan de optie Niet verzenden voor deze taal uit het dropdown menu.

Klik eventueel op de knop [Wijzig sjabloon] of [Maak sjabloon] om het gekozen mailsjabloon te wijzigen, of een nieuw sjabloon aan te maken.

Kies op dezelfde wijze de standaard e-mailsjablonen voor een online betaling aanvraag.