Specifieke tariefinstelling op patiëntniveau

Kine: Specifieke tariefinstelling op patiëntniveau

Klik bij de patiënt naar wens op de []-knop om de patiëntgegevens te openen.

Navigeer jezelf hier naar de sectie [Voorkeuren].

Tariefaanpassing instellen

Onder de sectie Gepersonaliseerde prijzen heb je 3 verschillende opties aan tariefaanpassingen.
1. [Geen] - De instellingen van de behandeltypes met codering worden gebruikt. Dus eventueel een hoger bedrag dan het officiële tarief.
2. [Officiële tarieven] - Het volledige officiële tarief (Mutualiteitsbijdrage + Patiëntbijdrage) wordt in rekening gebracht voor de behandeling. Aangepaste tarieven gekoppeld aan het gekozen behandeltype worden niet toegepast.
3. [Terugbetalingstarief] Alleen het officiële minimumbedrag wordt in rekening gebracht voor de code. Het patiëntengedeelte blijft altijd 0,00 €.  (Dit wordt veel gebruikt bij vrienden of familieleden)