Selecteer een combinatie van episode/periode/voorschrift om een afspraak te registreren.

Selecteer een combinatie van episode/periode/voorschrift om een afspraak te registreren.

Selecteer een combinatie van episode/periode/voorschrift om een afspraak te registreren.

Dit is mogelijk via de agenda als via het EKR.

Via de agenda

Klik je op een afspraak gelinkt aan het juiste afspraaktype is er al een geschikte combinatie Episode/Periode/Voorschrift/ aangeduid.

Klik op de combinatie Episode/Periode/Voorschrift om eventueel andere mogelijkheden aan te duiden.

In de popup staan alle geschikte combinaties voor dit type afspraak. Met de knop [Selecteer] kies je een andere combinatie.

Hierna klik je op [registreren].

Vanuit het EKR

Voor het EKR te openen moet je account de juiste discipline hebben

Als je op registreer klikt, wordt er automatisch nagegaan of er meerdere geschikte combinaties zijn. Als er maar één mogelijkheid is, wordt deze gekozen.

Als er meerdere mogelijkheden zijn opent er een popup.
Er wordt een geschikte combinatie voorgesteld. Wens je een andere combinatie te selecteren klik je op de combinatiebalk Episode/Periode/Voorschrift
Selecteer je keuze en klik op [maak behandeling].