Rapport/ Verslag aanmaken

Vanuit eerder aangemaakte sjablonen is er de optie om verslagen aan te maken voor elke patiënt. Raadpleeg artikel Rapport/document sjabloon maken/bewerken

Een verslag maken

Een verslag maken doe je vanuit de documenten van de patient of je kan dit rechtstreeks in het EPD aan de Behandeling,  Episode of Medische historie maken en koppelen.

Via EPD - Episode, Medische historie

Open het patiëntendossier en klik onderaan de Episode of de Medische historie op [Bijlage toevoegen] in het dropdown menu kiest u nu [+Maak een document aan met een sjabloon].

Via EPD - Behandeling

Open het patiëntendossier en klik de gewenste behandeling open. Hier klik je op de  knop, in het dropdown menu kiest u nu [+Maak een document aan met een sjabloon].

Via Documenten

Open het patiëntendossier en ga naar [Documenten].

In de Documenten klik je rechtsboven op [+ Bestand toevoegen] in het dropdown menu kiest u nu [+Maak een document aan met een sjabloon].

Het verslag aanmaken

Nu doorloop je hier de volgende stappen:
  1. Kies welk verslag er gemaakt moet worden uit de sjablonen
  2. Kies een ontvanger (optioneel)
  3. Kies een behandelaar
  4. Geef het verslag een titel

Als al deze opties zijn ingevuld klik je op [Document aanmaken].

Nu het verslag is aangemaakt heb je de optie om zelf nog wijzigingen aan te brengen door op [Wijzigen te klikken], Downloaden door op de knop te klikken of het document op te slagen door op [Document opslaan] te klikken.

Dit verslag is nu ook terug te vinden in de documenten van de patiënt of de bijlage van het EPD.