Rapport/document sjabloon maken/bewerken

Rapport/document sjabloon maken

Om een nieuw sjabloon aan te maken ga je naar de instellingen en klik je op [Documenten]  en dan op [Document sjabloon].
Door op de knop te klikken maak je nieuw Sjabloon aan.

Nu opent het scherm om je sjabloon in te stellen
Hier stel je de volgende instellingen in.
  1. Titel
  2. Type: Hier kies je tussen de verschillende soorten sjablonen: Verslag, Aanvraag, Concept, ...
  3. Taal
  4. Specialisatie: Hier kies je voor welke behandelaars met welke specialisatie/discipline het beschikbaar moet zijn
  5. Locatie

Nadat je dit hebt ingesteld klik je op [+ Cloud document aanmaken] om je eigen verslagsjabloon te beginnen maken.
Of als dit reeds aangemaakt is in een Word versie upload je dit via de [Kies een bestand (.docx)] optie.
Om het sjabloon vervolgens op te slaan in uw documenten bibliotheek klik je op [Maak sjabloon].

Een nieuw sjabloon maak je best op vertrekkende vanuit een bestaand sjabloon.

Eigen document aanmaken

Na het klikken op [+ Cloud document aanmaken] kom je in de editor terecht.
Hierna krijg je een blanco document. Aan de linkse zijde heb je opties om autovelden (velden die per patiƫnt automatisch worden ingevuld) toe te voegen.
Hiermee bouw je dan je eigen verslag/document op.
Bewerkingen slagen automatisch op, na de bewerkingen kan je dit sjabloon sluiten.

Vervolgens klik je op [Maak sjabloon] om het verslag/document op te slaan.

Document bewerken

Een bestaand sjabloon bewerken doe je door naar de instellingen te gaan en klik je op [Documenten]  en vervolgens op [Document sjabloon].
Hier staan alle aangemaakte sjablonen opgeslagen en kan je deze wijzigen door op de  knop te klikken bij het sjabloon.

Nu kom je in het scherm waar je de instellingen van het sjabloon kan wijzigen. Om het sjabloon zelf te wijzigen klik je op [Wijzigen]  om het in crossuite in de editor te bewerken of op de  knop om het te downloaden en zelf in Word aan te passen. Na een aanpassing offline in Word moet je het bestaande sjabloon verwijderen via de knop en de aangepaste versie opnieuw opladen.