Opkomende afspraken bekijken via het EKD

Opkomende afspraken bekijken

Rechts staan alle niet-geregistreerde afspraken.

Indien er geen afspraken zijn, wordt ook weergegeven.

Volgorde van weergave wijzigen

Om de volgorde van de elementen te wijzigen maken we een nieuw zicht aan.
Klik rechtsboven op de knop met de huidige kolommenlay-out. In dit geval is dit [All columns].

Navigeer naar [Kolommen beheren] om de weergave te wijzigen.

Klik op [+] om een nieuwe weergave aan te maken of op kopieer om een bestaande weergave te kopiƫren.

Onder de [beschikbare kolommen]  Voeg je een nieuw kolom toe met [+] of onder [geselecteerde kolommen] verwijder je een kolom met [x].

Het is mogelijk kolommen te verslepen met je muis.
Het zicht wordt niet automatisch opgeslagen, vergeet niet op [Opslaan] te klikken!

Wijzig nu het huidige zicht rechtsboven in het keuzemenu.