Online betaling van een behandeling of factuur

In dit artikel lees je hoe je een online betalingsverzoek voor een behandeling kan versturen naar de patiƫnt.
Hoe je de online betalingen voor je praktijk activeert lees je in dit artikel: Stripe - Online betalingen activeren

Open het financieel paneel van je behandeling en klik op [Online betaling aanvragen].

Of klik in de afsprakenballon op [Betaal behandeling] en vervolgens op [Online betaling]

Kies het e-mailsjabloon om de betalingsuitnodiging te sturen. Je hebt de keuze om een betalingsverzoek te versturen met of zonder factuur.

Klik vervolgens op [Email verzenden].

Let op: kies je ervoor om een betalingsverzoek met factuur te verzenden, maak dan eerst een factuur van de behandeling aan. In volgend artikel lees je hoe je een factuur aanmaakt: Een factuur aanmaken.

De emailsjablonen vind je terug via instellingen > communicatie > mail sjablonen > financiƫn, binnen de tab van online betalingen.

In het artikel Mailsjablonen aanpassen lees je hoe je de sjablonen kan wijzigen.