Niet actieve dagen verbergen

Niet actieve dagen zijn dagen die geen afspraken bevatten en waar er ook geen vrij slot staat, en dus volledig leeg zijn. Het is mogelijk om deze dagen te verbergen in de agenda om een duidelijk overzicht te behouden.

Ga met je muis over de knop [><] (Verberg lege dagen). Klik op de knop om niet actieve dagen te verbergen.

Om niet actieve dagen weer te tonen klik je op de knop [<>] (Toon lege dagen). Een andere optie is om op de niet actieve dagen zelf te klikken.

Het verbergen van niet actieve dagen wordt voorlopig niet opgeslagen. Als je opnieuw inlogt moet je de niet actieve dagen opnieuw verbergen.