MyCareNet check uitvoeren

Automatisch uitvoeren van de MyCareNet check

MyCareNet is enkel toegangelijk voor onze Belgische gebruikers.
De MyCareNet check wordt aan de hand van het INSZ nummer van de patiënt uitgevoerd. Voor het gebruik van de MyCareNet check is een koppeling met Ehealth noodzakelijk.

Klik op de profielfoto linksonder en ga naar integraties. Klik op [Instellen] bij de Ehealth integratie.

Vink hier de automatisch controle bij het openen van het dossier aan en klik op [Sluiten]. De MyCareNet check wordt vanaf nu automatisch uitgevoerd bij het openen van een patiëntendossier.

Handmatig uitvoeren van de MyCareNet check

Open de patiëntgegevens. Klik onder de profielfoto op de MyCareNet check. De melding rechtsboven toont aan dat de check succesvol is uitgevoerd.

Een aangepaste MyCareNet check uitvoeren

Klik op de knop naast MyCareNet en klik op Custom MyCareNet check. Selecteer hier de gewenste configuratie en klik op [Perform check]. De resultaten worden hier getoond, eens gesloten worden de patiëntgegevens geüpdatet.