Multidisciplinaire behandelingen/afspraken filteren in het EKD

Multidisciplinaire behandelingen/afspraken filteren in het EKD

Multidisciplinaire behandelingen/afspraken filteren in het EKD

Indien men multidisciplinair werkt is het som handig om enkel de kiné behandelingen (behandelingen met nomenclatuurcodes) te tonen

Ga naar het gewenste patiënten dossier en klik op het [ -Icoon] rechts bovenaan.
Kies hier vervolgens of je enkel kinesitherapie behandelingen of alle behandelingen van deze patiënt wenst weer te geven.

Indien je alle behandelingen weergeeft komen de andere behandelingen mee in de lijst te staan van de geregistreerde behandelingen maar dan zonder nomenclatuurcode aan gelinkt.