Mail aanpassen bij verzenden factuur

Wil je de factuur per mail sturen en een ander mailsjabloon selecteren of iets extra toevoegen in de begeleidende mail naar de patiƫnt, gebruik dan de functie 'Voorvertonen email'.
Binnen het paneel van de facturatie klik je onderaan rechts op het pijltje en vervolgens op [Aanmaken & voorvertonen email].

Bij [Sjabloon selecteren] is het mogelijk een ander mailsjabloon te gebruiken indien gewenst.

Met de knop [Voorbeeld] is een voorvertoning van de mail te zien.

Hier zijn de volgende acties mogelijk:
  1. de afzender wijzigen
  2. een mailadres toevoegen of verwijderen
  3. het onderwerp van de mail aanpassen
  4. de inhoud van de mail aanpassen via de knop [Wijzigen]
  5. een bijlage toevoegen

Klik ten slotte op de groene knop [Verzenden] om de mail te verzenden.