Inlog verificatie via mobiel

Voor de veiligheid gebruikt Crossuite 2 factor authenticatie (2FA). Tweevoudige verificatie (2FA) is een beveiligingsmethode voor identiteits- en toegangsbeheer die twee vormen van identificatie vereist voor toegang tot de gegevens.

Bij het inloggen bij Crossuite moet je een verificatie code ingeven die je via mail wordt doorgestuurd.
Een handigere manier is de verificatie via jouw mobiel toestel. Crossuite stuurt je een push melding op je smartphone om je identificatie te verifiëren.

Download eerst en vooral de Crossuite app op je smartphone. Klik voor Android of Apple

Wijzigen de authenticatie

Ga naar [Mijn account] > [Veiligheid] > Onder 2-factor Authenticatie kies je [Mobiele app van de therapeut].
Je account moet ingelogd zijn in de Crossuite app op je smartphone.

Push melding

De push meldingen voor de Crossuite app moeten aanstaan op je smartphone. Dit staat afhankelijk van het toestel standaard soms uit. Meer info over meldingen vind je hier Android of Iphone
Na het inloggen (met email en wachtwoord) op de computer krijg je een push melding op de Smartphone.

Klik de melding aan en klik op  [Toestaan] .
Hierna ben je automatisch ingelogd op je computer.