Gebruiker verwijderen

Gebruiker verwijderen

Klik rechtsonder op de profielfoto. Ga naar [Gebruikers].

Hier worden de actieve gebruikers getoond. 
Om een gebruiker te verwijderen beweeg je met je muis over een gebruiker en klik je op de [].


Vervolgens zal je de melding krijgen om je actie te bevestigen of om te annuleren.
Als deze collega uit het abonnement verwijderd mag worden klik je op [Ja, verwijderen].



Deze collega is nu uit de praktijk verwijderd.