Een slot voor specifieke afspraaktypes instellen

Raadpleeg het artikel 'Hoe stel ik een werkschema in?' om het schema initieel op te stellen.

Ga naar Instellingen -> Agenda -> Schema's. Klik hier op om je schema te wijzigen.

Schakel hier over naar de uitgebreide modus door op de tekst rechtsonder te klikken. Klik op een slot of sleep over meerdere sloten en klik dan op [Slots wijzigen].

Selecteer bij de dropdown 'Afspraaktype' de te gebruiken afspraaktypes voor dit slot. Voor de geselecteerde slots zullen enkel deze afspraaktypes beschikbaar gesteld worden.

Klik rechtsonder op [Sla schema op] om de wijzigingen toe te passen.