Een nieuwe praktijk toevoegen

Ga naar [Mijn account] en klik op [Wissel van praktijk].

Klik hier op de knop [Nieuwe praktijk toevoegen].

Vul de naam van de nieuwe praktijk in en klik op [Nieuwe praktijk toevoegen].

Bevestig dat de nieuwe praktijk aangemaakt mag worden door op [Doorgaan] te klikken.

Klik op [Nu instellen] indien je de praktijk nu wilt instellen of [Later instelllen] indien je dit later wil doen.

Selecteer de gewenste instellingen.

Selecteer de gewenste discipline en klik op [Start proefperiode].

Je nieuwe praktijk is nu aangemaakt. Vergeet de hangende abonnementswijzigingen niet te voltooien.
Switchen tussen praktijken doe je door via [Mijn account] op [Wissel van praktijk] te klikken.
Vervolgens selecteer je de praktijk die je wilt openen.
Ook telkens je inlogt in je account, verschijnt dit scherm zodat je een keuze maakt in welke praktijk je wilt inloggen.