Een factuur ongedaan maken/vrijgeven

Open het facturatiescherm. Hoe je dit moet doen kan je lezen in het artikel Een factuur bewerken.

Klik op het pijltje naast de knop [E-mail] en kies voor [Verwijderen].

Ten slotte krijg je de melding of je de factuur wil verwijderen en het factuurnummer wil vrijgeven. Klik op [Factuur verwijderen] om de factuur vrij te geven.

Factuurnummers worden automatisch vrijgegeven wanneer je een factuur verwijdert. De eerstvolgende factuur die je aanmaakt zal de factuurnummer krijgen van de factuur die je recent hebt vrijgegeven.
Ter voorbeeld: als je een factuur hebt verwijderd met nummer F2023003, dan zal de eerstvolgende factuur die je aanmaakt het nummer F2023003 krijgen.