Document opladen

Een document (pdf, tekst of beeld) kan verschillende bestandsvormen hebben vb pdf, docx, txt, png, jpeg, ...

Document bij een patiënt opladen

Een document opladen bij een patient kan op verschillende plaatsen in het dossier:

1. Medische historie
  2. Episode
  3. Behandeling
  4. Algemeen
Bij de Medische historie en de Episode sectie klikt men op knop [bijlage toevoegen]

Bij een behandeling klikt men op dit  icoontje om een bijlage toe te voegen.

De algemene documenten sectie open je door op [Documenten] te klikken.

In het documenten gedeelte klik je nu rechtsboven op [+ Bestanden toevoegen].
Nu kies je of je een document van op je computer door [kiezen van de computer] te klikken.

Hierna opent de verkenner waaruit je in al je mappen op de computer een document kan kiezen en opladen in Crossuite door op [Openen]  te klikken.

Document opladen zonder aan patiënt te linken

Het is ook mogelijk om in de Crossuite documenten bibliotheek een document op te laden zonder dat dit gelinkt is aan een patiënt.
Hiervoor klik je aan de linkse zijde op  icoontje om de bibliotheek te openen.
Om een document toe te voegen kan je vervolgens de zelfde stappen volgen als in het patiënten dossier.