Dagnotitie aanmaken, wijzigen, verwijderen

Dagnota aanmaken

Klik bovenaan de dag waar je een dagnota wilt plaatsen op je naam en klik op [Dagnota maken].

Vul in de dagnotaballon de gewenste gegevens in en klik onderaan op [Dagnota maken].
Indien de dagnota betrekking heeft op een patiënt, link je deze door de patiënt te zoeken of te pinnen.
Indien de dagnota een mededeling is voor die dag, typ je de medeling als titel i.p.v. een patiënt te linken.
Wil je de dagnota laten herhalen dan gebruik je het herhalingsteken .

De dagnota zal vervolgens bovenaan de agenda verschijnen. Door erop te klikken open je deze.

Dagnota wijzigen

Klik de dagnota aan en klik bovenaan op de wijzigen knop.

Wil je bijvoorbeeld een losse notitie maken voor jezelf dan ontlink je de gelinkte patiënt via het prullenmand icoon.

Vul bij [Titel] de notitie voor jezelf in.
Wil je de dagnota in een andere kleur dan selecteer je bij [Afspraaktype] de gewenste kleur.
Klik ten slotte onderaan op de groene knop [Opslaan].

De dagnota zal nu worden toegevoegd.

Dagnota verwijderen

Een dagnota verwijderen doe je door deze aan te klikken er vervolgens op het prullenmand-icoon te klikken.