Automatische afspraakherinnering uitschakelen

Ga naar [Instellingen] > [Communicatie] > [Herinneringen] om de afspraakherinnering in het algemeen uit te schakelen.

Er bestaan 2 tabs: Persoonlijke instellingen en Praktijk instellingen. Wil je de afspraakherinneringen volledig uitschakelen, dan moet dit bij beide instellingen uitgeschakeld zijn.

Om de afspraakherinnering uit te schakelen per afspraak klik je op de afspraak en vervolgens op de knop [E-mailherinnering uitschakelen].

Om de afspraakherinnering uit te schakelen per patiënt ga je naar [Patiëntgegevens] > [Geavanceerd] en schakel je de knop [Stuur afspraakherinnering per e-mail] uit. Patiënten ontvangen dan geen automatische herinneringsmails meer.