Agenda printen

Klik in de agenda linksboven op . Een PDF bestand wordt gegenereerd en wordt in een nieuw tabblad geopend of gedownload.

De informatie kolommen op de pdf kunnen worden ingesteld.

Ga naar [⚙️ Instellingen] -> Agenda -> Weergave.

De instellingen rond het afdrukken van de dagweergave worden onderin getoond.
Klik op de balk [Meerdere] en vink hier de gewenste gegevens aan.

Een aantal andere opties aanpassen is ook mogelijk.

1. De volgorde van de afspraken. (chronologisch of gegroepeerd)
  2. De layout: liggend of staand.
  3. Lege slots tonen
  4. Afspraken niet gelinkt aan een patiënt tonen

klik rechtsboven op het kruisje om de instellingen te sluiten.
De wijzigingen worden automatisch opgeslagen.