Agenda linken aan Google agenda

Agenda linken aan externe agenda

Ga naar [instellingen] -> [Afspraken] -> [Geconnecteerde agenda's]. Klik op om een link te kopiƫren.
Om een nieuwe link aan te maken volg je de stappen in volgend artikel: (Linken van Crossuite agenda naar een externe agenda app)

Linken aan Google agenda

Je gaat naar je Google agenda en klikt op [+] bij andere agenda's

Kies nu [Via URL]

Plak de gekopieerde link  in het URL venster en klik op [Agenda toevoegen]

De agenda wordt nu gesynchroniseerd worden met je persoonlijk Google agenda.
De synchronisatie gebeurt willekeurig en niet instant. Hierover heeft Crossuite geen controle.