Agenda indeling aanpassen

Agenda weergave instellingen

Klik op de   knop rechts bovenaan de agenda om de weergave instellingen te wijzigen:

Weergave instellingen

Volgende opties stel je hier standaard in:
  1. Tijdverdeling: Opsplitsing agenda rooster per aantal minuten
  2. Standaard weergave: Dag of week
  3. Begin en eindtijd: Het start en einduur van je werkdag

Bovenaan heb je de keuze om dit voor je persoonlijk of indien je over de rechten beschikt voor iedereen in de praktijk in te stellen

Tijdverdeling

Kies hier hoe je de agenda weergave wenst.
Het is belangrijk dat je hierbij kijkt naar de duurtijd van je afspraaktypes.  Je neemt best de hoogst gemeenschappelijke deler. Wanneer je bv afspraaktypes hebt van 15min en 50min dan neem je het best een verdeling van 5minuten. Uiteraard kan je de verschillende indelingen uittesten, en kijken wat voor jou het prettigst werkt.

Hoe lager het aantal minuten hoe meer details
Voorbeeld: per 5 minuten

Voorbeeld: per 60 minuten

Zicht agenda

Bovenaan de agenda kan je manueel ook nog aanpassingen doen
Het agenda zicht aanpassen doe je met volgende knoppen:

Functies knoppen

: Hiermee verberg/toon je dagen zonder afspraken en slots
: Alles op 1 scherm of door de agenda scrollen (bij gedetailleerd zicht)
: Verbergen of weergeven van de afspraken en vrije slots
: Week of dag zicht weergeven