Afsprakenlog bekijken

De afsprakenlog gebruik je om snel te weten wanneer en door wie de afspraak is aangepast.

Klik op het klok-symbool in de afsprakenballon om de afsprakenlog te openen.

De afsprakenlog opent aan de rechterkant van het scherm en geeft een overzicht van de dagen waarop er wijzigingen in de afspraak gebeurden. Klik op de pijl bij de dag waarvoor je de logs wil nakijken.

De meest recente acties staan bovenaan. Onderaan staan de details van de afspraak bij aanmaak (oa. wie de afspraak aanmaakte, het tijdstip, behandelaar, of het een zoom meeting betreft, of de email afspraakherinnering aan staat...).

Daarboven zie je de oplijsting van alle wijzigingen die na de aanmaak plaatsvonden. Wat doorstreept is in het overzicht geeft aan hoe het voor de wijziging was, wat niet doorstreept is geeft aan hoe het na de wijziging was.
Ook of een afspraak verwijderd of hersteld werd, wordt aangegeven in de afsprakenlog.

Bovenaan de afsprakenlog heb je de optie om alles samen te vouwen of alles open te klappen. Dit helpt om het overzicht te bewaren wanneer een afspraak op meerdere dagen wijzigingen ondergaan heeft.