Afspraken/slots tonen of verbergen

Enkel de slots tonen en de afspraken verbergen is handig wanneer je een overzicht wenst van je vrije plaatsen.

Ga met je muis over de knop [Afspraken] naast het oog icoontje rechtsboven in de agenda. Klik op de knop om alle afspraken in de agenda te verbergen.

Om de slots binnen de agenda te verbergen klik je op de knop [Slots].

Door een tweede maal op de knoppen te klikken worden de afspraken en slots opnieuw getoond.

Het verbergen van de slots en afspraken wordt voorlopig niet opgeslagen. Als je opnieuw inlogt moet je deze opnieuw verbergen.