Afspraak wijzigen / verwijderen

Afspraak wijzigen

Om een afspraak te wijzigen klik je op de afspraak en vervolgens bovenaan de afsprakenballon op de [Wijzigen] knop.

Vervolgens wijzig je de gewenste gegevens zoals afspraaktype/locatie/gelinkte patiënt...
Hierna klik je onderaan op de groene knop [Opslaan].

Een andere patiënt linken aan de afspraak, doe je door op het [Prullenmand] icoontje te klikken.

Vervolgens heb je volgende mogelijkheden:
  1. De momenteel vastgepinde patiënt aan de afspraak linken via de knop [Linken van vastgepind]
  2. Indien de patiënt nog niet bestaat via de knop [+ Nieuwe patiënt] een nieuwe patiënt aanmaken en linken aan de afspraak
  3. In het vak [Titel] manueel een reeds bestaand patiëntendossier opzoeken en dit linken aan de afspraak door erop te klikken
Hierna klik je onderaan op de groene knop [Opslaan].

De nieuwe patiënt is nu aan de afspraak gelinkt.

Afspraak verwijderen

Om een afspraak te verwijderen klik je op het [Prullenmand] icoon bovenaan de afsprakenballon.
Vervolgens krijg je bovenaan rechts een melding dat de afspraak verwijderd is.