Afspraak registreren uit de lijst in het EKD

Een afspraak kan enkel geregistreerd worden als er een geldig voorschrift en actieve periode bestaan.

Afspraak registreren

Om een afspraak uit de afsprakenlijst aan de rechterkant te registreren, klik je rechts op de [+].

De geregistreerde behandeling verschijnt in het overzicht [Behandelingen].  Afhankelijk van de locatie, het type afspraak wordt dan de juiste nomenclatuurcode toegekend.