Afspraak log bekijken

Afspraak log bekijken.

Informatie

De afspraaklog is een handige tool om eerdere wijzigingen aan een afspraak weer te geven.
Met de afspraak log ga je na welke collega's aanpassingen hebben gedaan, en wat er gewijzigd is.

Afspraaklog openen

Kies en open een afspraak.
Open de afspraaklog met de knop [Afspraak log] rechtsboven aan de afspraak.

Afspraaklog bekijken

Er zijn 2 opties om de afspraaklog te bekijken, samengevoegd of uitgeklapt.
Wisselen tussen beide zichten doe je met de knoppen [Alles uitklappen] of [Samenvouwen].

Samengevoegd

In de samengevoegde afspraaklog bekijk je in een oogopslag op welke dagen er wijzigingen gemaakt zijn aan deze afspraak
Het is ook mogelijk een dag uit te klappen of te sluiten met het pijltje aan de rechterkant.

Uitgeklapt

In het uitgeklapt zicht zie je alle details van de wijziging.
Dit bestaat uit: tijd van de wijziging, behandelaar en het overzicht.

Rechtsboven vind je telkens wie de wijziging heeft uitgevoerd.

In het overzicht zie je alle wijzigingen/toevoegingen die plaats hebben gevonden.