Abonnement activeren/wijzigen - Collega's uitnodigen of verplaatsen van abonnement

Abonnement activeren/wijzigen - Collega's uitnodigen of verplaatsen van abonnement

Een overzicht van mijn lopende abonnementen

Accountinstellingen > Abonnement

Hier krijg je een overzicht te zien van je lopende abonnementen, betaalgegevens en huidige kosten:

• Geraamd factuurbedrag: Hier zie je wat het geraamde factuurbedrag is voor je lopende abonnementen en dit voor de eerstvolgende factuur
  • Facturatie Status: Hier zie je of de praktijk nog onbetaalde facturen heeft bij Crossuite BV.
  • Factuurgegevens: Met deze gegevens worden uw Crossuite abonnementen gefactureerd

Een nieuw abonnement starten

Binnen de praktijk kunnen er verschillende abonnementen actief zijn. Collega's zitten in een abonnementsformule met een welbepaalde periodiciteit: Maandelijks of jaarlijks.

Tip: Het is nuttig om tijdelijke werkkrachten (< 1 jaar) in de praktijk te activeren binnen een maandelijks abonnement. Dit geeft je de kans deze collega op inactief te plaatsen vanaf dat zijn interim periode afgelopen is. Voor permanente werknemers raden we de jaarabonnementen aan aangezien je 10% korting krijgt. Het is dus perfect mogelijk om Jaar- en maandabonnementen te combineren binnen de praktijk.

Klik op knop [Plan activeren] naast de gewenste periodiciteit van het desbetreffende pakket om een nieuw abonnement toe te voegen.

In het voorbeeld hierboven activeren we bv Frontdesk - Maandelijks. Het paneel opent om collega's toe te voegen aan het abonnement.

Klik op [Nieuwe collega uitnodigen] om een nieuwe collega toe te voegen aan de praktijk die nog niet eerder actief was in de praktijk.

Wil je 1 van je reeds bestaande collega's toewijzen aan dit abonnement, klik je op: [+ Bestaande collega toevoegen].

Tip: Een collega kan steeds verplaatst worden tussen abonnementen.

Nieuwe collega uitnodigen

Geef de gegevens in van de nieuwe collega en klik op [Collega's uitnodigen en toevoegen]. De nieuwe collega wordt toegevoegd aan het abonnement en verkrijgt een uitnodiging in zijn mailbox.

Opgelet: Deze uitnodiging blijft maar 24u geldig. Als de uitnodiging vervallen is, ga je naar de lijst van collega's in je account en verstuur je de uitnodiging opnieuw.

Bestaande collega toevoegen:

Selecteer welke collega's je wenst te verplaatsen naar het nieuwe abonnement.

Klik op [Geselecteerde collega's toevoegen] om de selectie te bevestigen:

Een bestaand abonnement wijzigen

Een abonnement wijzigen laat je toe (het aantal) collega's te wijzigingen en/of het desbetreffende abonnement te up-of downgraden met features.

Klik binnen het overzicht van de abonnementen op de knop [Wijzig plan] van het desbetreffende abonnement.

Abonnement up-of downgraden met features

Kies de formule die het beste bij je praktijk past. Voor bepaalde abonnementen zijn er verschillende tiers beschikbaar. Deze worden bovenaan getoond. Kies de tier in de kolom die het beste bij je wensen aansluit: Basic - Smart - Clever

Collega's wijzigen

Onderaan wijzig je de collega's. Voeg nieuwe collega's toe met de knop [Nieuwe collega uitnodigen] of voeg reeds bestaande collega's toe aan het abonnement met de knop [Bestaande collega toevoegen] . Een collega tijdelijk op inactief plaatsen doe je door op de pauze knop te klikken [||]. Een collega uit het plan verwijderen doe je met de [X] knop.

Wijzigingen bevestigen

Klik onderaan op de [Doorgaan] knop om de wijzigingen door te voeren:

Alle abonnementswijzigingen worden verzameld onder "Onbevestigde wijzigingen" bovenaan in het abonnementsoverzicht. Dit laat je toe om de wijzigingen gemaakt in meerdere abonnementen te verzamelen en tegelijk door te voeren. Dit is vergelijkbaar met de boodschappenmand in een webshop.

Klik op [Bevestigen] om de wijzigingen definitief door te voeren. Of klik bovenaan op [Wijzigingen weggooien] om deze definitief niet door te voeren.

Belangrijk: Als de gewenste wijzigingen geen invloed hebben op je abonnementsbedrag, worden de wijzigingen meteen doorgevoerd. Hebben de wijzigingen wel een invloed op je abonnementsbedrag dan opent het checkout paneel om de betaling door te voeren. Enkel bij een geldige betaling worden de doorgevoerde wijzigingen actief.

Controleer in de checkout of de praktijk- en facturatie gegevens kloppen en vul aan waar nodig. Indien alles correct is klik je op de groene knop [Bevestigen en betalen] om het proces af te ronden.